BlogVinderen udtrukket!

Torsdag | 29. December 2011 | 12.10 Dagens Humør
Så er min julekonkurrence om et gavekort til Coolstuff.dk slut, og jeg har nu udtrukket en vinder:

julevinder

Det blev Anders, som er den heldige vinder blandt alle de mange der svarede rigtigt! :) Stort tillykke til dig! Jeg har sendt en mail med alle detaljerne ..

Jeg håber I alle har haft en fantastisk god jul og kan se frem til et super godt nytår :)

Haps haps fra Metten!

Kommentér [0]


Julekonkurrence!

Torsdag | 8. December 2011 | 01.10 Dagens Humør

Følg min julekalender alle 24 dage i december og deltag i konkurrencen om et gavekort på 150 kr. til Coolstuff.dk!!

Sådan gør du:


Saml alle 24 brikker som du kan finde bag kalenderlågerne i min julekalender .. Disse brikker danner tilsammen en rebus, du skal finde løsningen på og derefter sende dit svar til mig! - Jeg vil trække lod blandt alle deltagere om en vinder, og alle der indsender det rigtige svar til mig, får automatisk 1 lod i konkurrencen!

Du kan indsende dit svar ved at klikke HER!Vil du have ekstra lodder?

Du kan optjene ekstra lodder ved at:

1. Dele dette indlæg på:

Facebook = 1 lod
Twitter = 1 lod
Google+ = 1 lod

2. Blog om denne konkurrence på din egen blog = 2 lodder

3. Hvis du har en konkurrence- / GiveAwayliste på forsiden af din blog, kan du smide et link ind til dette indlæg = 1 lod.

Du kan altså deltage i konkurrencen med 7 lodder og øge dine vinderchancer!

Skriv en kommentar i dette indlæg, hvis du har valgt at dele på de ovenstående måder, husk at skrive dit navn og e-mail, samt links til de forskellige steder du deler, så jeg har mulighed for at tjekke op på det :)

Jeg vil derefter kontakte vinderen når konkurrencen er slut!

Held og lykke allesammen :)

Link til dette indlæg: http://metten.dk/?side=blogafsnit&id=188

-

Metten.dkKommentér [4]


Dangerous Girl projekt og masser af valg

Fredag | 16. September 2011 | 00.07 Dagens Humør
Normalt er jeg ikke en der går op i politik, men nu har det ikke rigtig været til at undgå de sidste 3 uger at der har været valg i dag, så det må jeg jo hellere lige kommentere ..

I dag kunne vi alle være med til at afgøre vores lands fremtid, ved at møde op i en lummer hal og bag et snusket gardin, sætte vores store kryds ved den blok vi mente var det rigtige ..

Jeg har i de sidste par dage taget en hel masse tests, samt læst lidt om de forskellige partier, for at se hvilke af dem der passede bedst til min holdning, vores samfund og hvordan tingene fungerer .. Jeg ved ikke meget om politik, så mange af tingene måtte jeg forklares og sættes ind i, fra de forskellige folk jeg har snakket med .. Desværre blev forklaringerne bare meget "farvet" af deres egne holdninger til tingene, der gjorde at jeg den ene dag følte jeg skulle stemme rød blok, mens jeg den næste dag gik over til blå blok ..

Jeg er både enig og uenig i begge partier og deres holdninger, og har selv mine egne, men som heller ikke rigtig passer ind på et bestemt parti .. Derfor tog jeg til sidst beslutningen om at stemme blankt .. Og der skal helt sikkert nok være nogen der vil beklage sig over den beslutning, men jeg synes ikke der var en grund til at stemme på noget jeg ikke rigtig vidste noget om eller virkelig stod inde for .. Jeg skal nok tilpasser mig samfundet og hvordan det vindende parti vælger at tingene skal være i fremtiden .. Også kan det jo være jeg finder ud af hvordan jeg vil stemme til næste gang, hvis resultatet på det her valg bliver noget møg :)


Det må så være første og eneste gang jeg har snakket om politik på min blog ... Så slut med det og videre til noget helt andet :p .. I går var jeg nemlig til et fotoshoot sammen med Maja .. Kaldet Dangerous Girl Project, som var et arrengement fotoklubben her i Herning havde sat i gang ..

Det foregik i Tjørring i en gammel lagerhal, og var et samarbejde mellem en masse fotografer og modeller, der kunne melde sig til projektet, også samarbejde på at få nogle fede billeder .. Jeg mødtes med Maja inden det startede, hjemme hos hende, hvor vi fik samlet alt mulig uhyggeligt udstyr vi skulle have med (som et dødningehovede, en krage en rotte, skeletstearinlys osv) .. Vi fik også sminket os og kommet i tøjet, og i mens lavede Anders aftensmad, vi nåede at få lidt af inden det var på tide at tage afsted ..

Da vi kom derhen, startede vi først med at stå lidt forvirrede og kigge rundt på alle de folk der var mødt op .. Indtil der kom 2 fotografer hen til os og gerne ville arbejde med os .. Min fotograf havde taget en masse maskingevær, et patronbælte, soldaterhjelm, tørklæde og alt mulig sejt jeg fik på som udstyr .. Også taget billeder af i totalt army stil xD .. Haha glæder mig faktisk lidt til at se hvordan det kommer til at se ud! .. I mens fik Maja taget halloween agtige billeder sammen med den anden .. Tror vi brugte en 1½ time hver for sig, indtil vi synes vi ville tage nogle billeder sammen .. De var også halloween agtige, med lys tændt i bladbunker, kraniehovede, krage og rotte som vi skulle se farlige ud med :p .. Det var virkelig sjovt!! Og de andre fotografer var ret overraskede over at vi var så kreative i forhold til de andre modeller .. Det bliver virkelig spændende at se hvordan de billeder kommer til at se ud :D .. Kan næsten ikke vente! Især fordi Maja allerede har fået nogen af hendes, som ser mega flotte ud, mens jeg pænt må vente på at min fotograf bliver færdig med at redigere dem .. :p

Begge fotografer spurgte også om vi ville med ud og tage billeder en weekend engang, som vi sagde ja til .. Da vi var færdige var det med at få samlet alle tingene sammen igen (og det var svært da det var blevet nærmest helt sort inde i hallen), også få rystet alle bladende ud af håret, hvor Maja derefter var sød at køre mig hjem igen :)

Lige nu sidder jeg og lytter med på valget, og det tyder vidst på at vi har fået en ny kvindelig statsminister .. Så tillykke til hende, så bliver det da spændende at se hvordan det bliver :)

Kommentér [6]


Silkeborg, skydning og rytmisk gymnastik

Tirsdag | 13. September 2011 | 00.51 Dagens Humør


Rytmisk Gymnastik

Ja puha, stressende dag :p .. Godt at man havde fået fri fra skole! Hvilket jeg også i morgen, i overmorgen og fredag, hvilket betyder jeg kun skal møde på torsdag i denne uge :D über nice! Dog er der stadig opgaver og andre lektier der skal laves men det burde nu være til at overkomme :p

Men jeg synes lige jeg vil starte med at fortælle hvad jeg lavede i lørdags, som i d. 10. september 2011, som jeg bare slet ikke har nået at skrive om endnu! .. Har været til indflytterfest og koncert i Holstebro, sammen med René, hvor festen var hos Henrik og Janne i deres nye lejlighed .. Vi startede med at møde op og sige hej, hvor vi så hurtigt skulle videre fordi koncerten lå på samme tidspunkt, så vi var nødt til at smutte ret hurtigt igen efter vi havde fundet ud af alt med aftensmaden ..

Mig og René havde fået siddepladser på 3. række, hvilket var rigtig tæt på så man kunne se det hele .. Koncerten var med Ole Jørgensen, og normalt er det ikke lige den slags musik jeg lytter til, men bortset fra det, synes han sang utrolig smukt, også sammen med Trine Jepsen der var gæstesolist, hvor det hele også var sat rigtig godt sammen ..

Efter koncerten tog vi tilbage til indflytterfesten, hvor vi sad i nogle timer, også var det ellers på tide at tage hjem og sove ..

I dag.. havde jeg jo som sagt først været i Silkeborg, sammen med Lasse fra min klasse .. Vi skulle op og snakke med nogle folk Visualized, som producerer bannere, flash, CMS osv. .. De søgte nye freelancere til at aflaste nogle flashopgaver for dem, men for at kunne arbejde som freelancer, er man nødt til at oprette sit eget firma og have et CVR nummer registreret .. Hvilket jeg synes virker rigtig spændende, men samtidig er lidt i tvivl om, eftersom det åbenbart ikke er så nemt at finde rundt i ..

Men jeg skal derop igen på tirsdag, til noget workshop og blive sat ind i deres systemer og så må jeg jo lige finde ud af det hele i mellemtiden ..

Det tog nogle timer sammen med Lasse og 2 andre og få snakket igennem på deres kontor, så jeg var først lidt halvsent hjemme, hvor jeg fik travlt med at lave aftensmad, til René der kom forbi og spiste, inden vi skulle videre til skydning .. Som i dag gik 6 point bedre end sidste gang .. Så jeg opnåede 170 point .. Men må stadig øve mig endnu mere endnu!

Skydningen gik også lidt stressende, for mig og Maja skulle hurtigt videre til Rytmisk Gymnastik som i dag startede i Vildbjerg .. Og det var faktisk ret hårdt xD .. Men okay, ikke så vildt som det billede jeg har lagt ind af det, der nok er "top prof" agtigt :p .. Men vi fik løbet, hoppet, svinget og bevæget os rundt en masse, og trænet muskler .. Man skal jo lave en masse serier efter hinanden på en meget yndefuld måde, og det er ikke det letteste hvis ikke man er trænet og rimelig smidig samtidig xD .. Så det skal nok blive hårdt og utrolig kejlet de næste mange gange indtil man kommer rigtigt ind i det :p

Forresten for at snakke om noget helt andet, har jeg været til frisøren xD .. "yay" årets nyhed!!!! haha .. Men nu er det ikke så tit det sker, og når det endelig gør, plejer der at ryge en del af, hvilket også er sket i det her tilfælde :p .. Så kan det få lov til at vokse ud og være nice igen på ny .. Det gamle var lidt slidt og medtaget efterhånden xD ..

Og nu sover jeg :D Og satse på jeg ikke er alt for øm i morgen efter træningen i dag xD

Kommentér [0]


Fitness og Wellness

Fredag | 9. September 2011 | 01.10 Dagens Humør

.. Og en masse regn! Årha jeg er træt af det danske vejr xD Især når jeg er på cykel og vejret skal skifte sådan hele tiden!! - Skal have købt mig et sæt regntøj, det er lidt træls at sidde med dryppende hår og våde bukser i timerne :/

Men nok brok og nu til det gode :D Har været til fitness i Fitness One i dag, sammen med Louise! .. Godt nok en NOGET kort tur, fordi jeg skulle nå en aftale senere .. Men vi fik mødtes og trænet lidt sammen, også fik jeg sagt til dem at jeg gerne ville opsige mit medlemskab hos dem .. Har fundet ud af at Kiwi har nogle specielle aftaler med Fitness World, hvor jeg kan få det 50 kr. billigere om måneden end det jeg giver nu, plus at det ligger tættere på hvor jeg bor, også får jeg en nice træningstaske hvis jeg melder mig ind hos dem :p .. Så det gjorde jeg op med mig selv at jeg gerne ville! - Så kan det også være at jeg kan få trænet mere end jeg gør nu, hvis det kommer til at ligge tættere på :)

Men mig og Louise fik trænet meget hurtigt, også skulle jeg ellers skynde mig hjem, for derefter at blive hentet af Maja .. Hun havde inviteret mig med til wellness aften i Vildbjerg, sammen med nogle andre piger, hvor der bar blevet bagt boller og muffins :D Super lækkert xD .. Også kunne vi nyde dem, mens vi fik fortalt om produkter, prøvet cremer og ordnet fødder .. Hvilket jo var super lækkert ..

Så selve aftenen var rigtig hyggelig og succesful, men hende der forsøgte at sælge produkterne, blev NOGET fornærmet over vi ikke synes vi ville købe så meget af hende, og blev lidt træls i sidste ende, inden hun gik .. Meget mærkelig opførsel! :D

Men mig og Maja fik aftalt lidt mere om på mandag hvor vi starter til gymnastik, også skal vi til fotodag senere i næste uge :D

Men jeg vil sove nu :p .. Har en lang og stressende dag i morgen og skal tidligt op >< (så burde lidt have gået i seng tidligere ja :D) Nattes!

Kommentér [2]1 2 3 4 5 ››